Αρχική Σελίδα

Reayoung Machining Co., Ltd Ποιοτικός έλεγχος

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας Αργίλιο που επεξεργάζεται την υπηρεσία στη μηχανή για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Αργίλιο που επεξεργάζεται την υπηρεσία στη μηχανή για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είναι απολύτως όμορφοι. Πολύ ο καλύτερος που γίνεται πάντα από το 2008, όταν ακόμα κατασκεύασα σε τους στη Γερμανία. Εσείς ακριβώς έξω-germane οι Γερμανοί! Πρέπει να πω η μαύρη επιφάνεια υποβολής σε ανοδική οξείδωσή ότι σας είναι εξαιρετικά wear-resistant. Ακόμα και όταν εφαρμόζονται τα οξέα για να μιμηθούν τον ιδρώτα από τα ανθρώπινα χέρια.

—— Sophie

Τα μέρη φαίνονται μεγάλα, κάνατε μια καλή εργασία σε αυτά.

—— Kris

Αυτοί πηγαίνουν μαζί πολύ ωραία. Η όμορφη εργασία, σας ευχαριστεί πάρα πολύ

—— Kevin

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Χρησιμοποιούμε ISO9001: πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων του 2008 για να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων. Το ποιοτικό προσωπικό μετρά το μέγεθος κάθε κομματιού της κατεργασίας των προϊόντων, η όργανο μέτρησης περιλαμβάνει τον ψηφιακό παχυμετρικό διαβήτη, οι παχυμετρικοί διαβήτες μικρόμετρου, μετρητής ύψους, projecto σχεδιαγράμματος, αυτή η όργανο μέτρησης τακτικά μέσω της εργαστηριακής βαθμολόγησης τρίτων, η ακρίβεια μέτρησης είναι 0.001mm. Προκειμένου να βελτιωθεί η ταχύτητα της επιθεώρησης, ο μηχανικός σχεδίασε ένα ακριβές βοηθητικό προσάρτημα επιθεώρησης. Μπορούμε να παρέχουμε τη διαστατική έκθεση μέτρησης της κατεργασίας των μερών.

 

Τα όργανα δοκιμής μας περιλαμβάνουν τον υψομετρητή, ψηφιακός μετρητής ύψους, που μετρά τον προβολέα, μικροσκόπιο, ψηφιακός παχυμετρικός διαβήτης, σπειροειδές μικρόμετρο και ούτω καθεξής.

 

Ο υψομετρητής είναι ένα όργανο που χρησιμοποιείται για να μετρήσει το σχετικό ύψος των διαστημικών σημείων στο έδαφος. Χρησιμοποιείται ευρέως στη σε απευθείας σύνδεση ή ανίχνευση batch. Μπορεί να μετρήσει το ύψος, το βάθος, το πλάτος αυλακιού, την εσωτερική και εξωτερική διάμετρο, την κεντρική απόσταση τρυπών, την κεντρική απόσταση άξονα, τη λειότητα, το κατακόρυφο, κ.λπ.

 

Ο κύριος σκοπός του ψηφιακού μετρητή ύψους είναι να μετρηθεί το ύψος του κομματιού προς κατεργασία. Επιπλέον, χρησιμοποιείται συχνά για να μετρήσει το μέγεθος ανοχής της μορφής και της θέσης, και μερικές φορές για να σύρει τις γραμμές.

 

Η μέτρηση του προβολέα είναι μια υψηλή ακρίβεια, μια υψηλή αποδοτικότητα και ένα υψηλό όργανο αξιοπιστίας που ενσωματώνει την τεχνολογία επεξεργασίας οπτικής, μηχανικής, ηλεκτρονικής και εικόνας υπολογιστών. Μπορεί αποτελεσματικά να ανιχνεύσει το περίγραμμα, τη μορφή επιφάνειας, το μέγεθος, τη γωνία και τη θέση των διάφορων σύνθετων τμημάτων ακρίβειας, και να πραγματοποιήσει την μικροϋπολογιστής-ανίχνευση και τον ποιοτικό έλεγχο.

 

Το μικροσκόπιο χρησιμοποιεί την αρχή του κυρτού φακού για να ενισχύσει τα μικρά αντικείμενα στο μέγεθος που τα ανθρώπινα μάτια μπορούν να διακρίνουν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση και τη λειτουργία των λεπτομερειών προϊόντων.

 

Ο ψηφιακός παχυμετρικός διαβήτης είναι ένα μετρώντας εργαλείο για το μήκος, την εσωτερικά και εξωτερικά διάμετρο και το βάθος.

 

Το σπειροειδές μικρόμετρο είναι ένα ακριβέστερο εργαλείο για το μήκος από τον παχυμετρικό διαβήτη βερνιέρων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετρήσει το μήκος ακριβώς σε 0.01mm, και η μετρώντας σειρά είναι διάφορα εκατοστόμετρα.

 

Έχουμε καθιερώσει ένα πλήρες ποιοτικό σύστημα ελέγχου από την αγορά των πρώτων υλών στην παράδοση επεξεργασμένων στη μηχανή των CNC μερών. Ολόκληρη η διαδικασία λειτουργίας των χειριστών μας χρησιμοποιείται από SOP. IPQC θα επιθεωρήσει κάθε βήμα κατεργασίας του προϊόντος για να εξασφαλίσει ότι το προϊόν καλύπτει τις απαιτήσεις και προχωρά έπειτα στην επόμενη CNC γυρίζοντας διαδικασία. Παρέχουμε την επιθεώρηση φυσικού μεγέθους 100% του πρώτου μέρους κατεργασίας. FQC εξετάζει το προϊόν πρίν στέλνει. Εφαρμοσμένη μηχανική και τεχνικό προσωπικό σε τακτική βάση για τις τοποθετήσεις κατεργασίας και συντήρησης, έγκαιρη αναπροσαρμογή που επεξεργάζονται το εργαλείο στη μηχανή. Τα εργαλεία επιθεώρησής μας είναι: Ψηφιακός παχυμετρικός διαβήτης, παχυμετρικοί διαβήτες μικρόμετρου, μετρητής ύψους, προβολέας σχεδιαγράμματος… Οι ανοχές μπορούν να μετρηθούν +/--0.01mm και 0.001mm. Στέλνουμε τακτικά τα εργαλεία επιθεώρησης στο εργαστήριο τρίτων στη βαθμολόγηση.

 

Κάθε CNC που επεξεργάζεται τα μέρη μετάλλων στη μηχανή θα πραγματοποιήσει αυστηρά τρεις επιθεωρήσεις: «Πρώτη επιθεώρηση», «επιτόπια επιθεώρηση» και «επιθεώρηση ολοκλήρωσης». Η εργασία επιθεώρησης συνδυάζεται πολύ με τον έλεγχο διεργασίας, έτσι ώστε τα ποιοτικά προβλήματα ή τα πιθανά ποιοτικά προβλήματα σε κάθε διαδικασία δεν μπορούν να παρατήσουν, και τα αναρμόδια προϊόντα δεν μπορούν να τεθούν στην επόμενη διαταγή ή από το εργοστάσιο, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός του ελέγχου διεργασίας.

Πιστοποιήσεις
 • Reayoung Machining Co., Ltd

  Πρότυπο:SGS Detection of 304 Materials

  Αριθμός:CANEC1800150901

  Ημερομηνία Έκδοσης:2018-01-11

 • Reayoung Machining Co., Ltd

  Πρότυπο:Proof of 6061-t6 Aluminum Material

  Ημερομηνία Έκδοσης:2017-11-01

 • Reayoung Machining Co., Ltd

  Πρότυπο:SGS Detection of 6061-T6 Materials

  Αριθμός:SZXEC1801178901

  Ημερομηνία Έκδοσης:2018-08-02

 • Reayoung Machining Co., Ltd

  Πρότυπο:Proof of H62 Brass Material

  Ημερομηνία Έκδοσης:2017-09-23

 • Reayoung Machining Co., Ltd

  Πρότυπο:SGS Detection of H62 Materials

  Αριθμός:CANEC1500697250

  Ημερομηνία Έκδοσης:2015-01-17

Στοιχεία επικοινωνίας
Reayoung Machining Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Bill

Τηλ.:: +86 13928436173

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)